donderdag 8 mei 2014

Dolfijnen, strand en honkbal


We staan vandaag lekker bijtijds op, vullen de koelbox met van alles en gaan op pad richting Clearwater Beach. Mooi op tijd komen we daar aan na een prachtige rit over de vele bruggen van Tampa en Clearwater. We vinden een prima parkeerplek en gaan op zoek naar ons eerste doel voor vandaag een boottocht om dolfijnen te spotten op de golf van Mexico. We hebben gekozen voor Little Toot en kunnen mee op te tour van 11.00 uur ook Sharon gaat gelukkig gezellig mee en het was echt de moeite waard zeker een stuk of zeven dolfijnen springen in de hoge boeggolven mee ontzettend leuk om te zien. Dit had ik niet willen missen!

We installeren ons daarna lekker op het prachtige strand van Clearwater mooi wit zand heldere en lekker warme zee en een strandwacht die goed op ons past wat wil je nog meer? 


De koelbox zit vol met beleg, fruit, enz maar geen broodjes want die zouden we onderweg nog even halen maar dat waren we vergeten in de buurt is ook geen supermarkt dus eten we lekker veel groente en fruit als luch ook wel eens fijn.
Om een uur of vier pakken we onze spullen en verlaten dit prachtige strand door het drukke verkeer rijden we naar st Petersburg we gaan vanavond naar een honkbalwedstrijd van de tampa bay Ray's tegen de Baltimore orioles. Als we aankomen worden we heerlijk op zijn Amerikaans begroet een applaus omdat we met meer dan 4 personen in een auto komen mogen we gratis parkeren! Dat is een leuke actie. We gaan door de tassen controle en kopen kaartjes voor achter de thuis dug-out. We gaan eerst even lekker wat eten in het BBQ restaurant. Daarna zoeken we onze plaatsen op en komen langs de Ray's touch tank een bak met roggen waar voor iedere bal die er ingeslagen wordt door de spelers $5000 gedoneerd wordt aan een goed doel.


Het stadion is lang niet uitverkocht maar de sfeer is geweldig uit Ray's fans en Orioles fans zitten gewoon door elkaar!  Er worden allerlei leuke acties gedaan tijdens de game bijvoorbeeld spot the cow het publiek moet dan opzoek naar de koe en het vak waar hij is gaan zitten krijgt iet leuks. Ook zijner leuke filmpjes te zien op het immense scherm. We vermaken ons dus prima de laatste inning maken de Ray's het nog erg spannend maar verliezen toch met 3-2 jammer maar wij hebben een top avond gehad!
Moe maar voldaan rijden we in ruim een uur weer naar Orlando onderweg worden we nog een aantal keer gepasseerd door een paar prachtig verlichte en uitgebouwde supersnelle motoren die met een enorme snelheid over de snelweg jagen.
 

1 opmerking:

  1. Zo lekker ff jullie blog bijgelezen.
    Wat hebben jullie allemaal al leuke dingen gedaan.
    En de little toot hebben wij vorig jaar ook gedaan super leuk!!!

    BeantwoordenVerwijderen