dinsdag 6 mei 2014

Een lui dagje


Vandaag doen we lekker rustig en beginnen met een morningswim en een lekker ontbijt Leon heeft een reservering gemaakt voor een rondje golfen en wij blijven lekker bij de villa. Ik breng Leon en Sharon even naar de golfbaan want dat is hier maar 5 minuten vandaan zegt ie en zo kunnen wij als we willen ook nog even weg. De baan blijkt iets verdere weg (dik 20 km verderop) maar is zeker de moeite waard ziet er prachtig uit.
Daarna rijd ik weer teug naar huis en vermaken de meiden zich in het zwembad en lees ik heerlijk een boek in de zon
 We worden nog even getrakteerd op een lucht show boven de villa er is een vliegtuigje dat letters in de lucht schrijft cool om te zien.
 Tegen half drie maken we ons klaar om Leon en Sharon op te halen maar eerst gaan we nog "even"naar de target daar doet Marcel nog wat leuke ideeën op voor de zaak en scoren de meiden hippen nieuwe zwembrillen. Als we net de golfbaan oprijden belt Leon dat hij aan de laatste hole bezig is prima timing dus.
Teug bij de villa steken we de BBQ maar weer eens aan lekkere hamburgers en kip, een heerlijke steak en  maïskolven we eten weer heerlijk. S'avonds nemen we nog even een kijkje in old town een gezellig straatje met live muziek, winkeltjes en leuke oude gebouwen

Ter afsluiting nemen we nog een heerlijk ijsje en sluiten deze heerlijke dag af met een drankje op het terras. Morgen weer een dag pretpark op het programma!

2 opmerkingen: