zaterdag 3 mei 2014

Seaworld

Vandaag gaan we richting seaworld. Het weer voorspeld niet heel veel goeds maar voorlopig is het nog droog en dus gaan we op pad. Als we aankomen bij seaworld parkeren we de auto en hoe gek ook we komen een gezin uit Ridderkerk tegen hun dochter zit op de zelfde school als Ilse en Sofie, grappig toch zo ver van huis! 

Bij de manta achtbaan is de wachttijd maar 5 minuten dus die doen we eerst. Het is een bijzondere achtbaan waarbij je op je buik gedraaid wordt en ook je voeten vastzitten dat ziet er dan zo uit
Een hele rare gewaarwording maar wat een coole achtbaan is dit echt een superride! Sofie dacht hem van te voren een beetje eng te vinden maar vond deze ook zo cool dat ze meteen nog een keer wilde.
Dat vonden wij een beetje snel maar hoopte dat we later op de dag deze achtbaan nog een keer konden doen. We gaan verder naar de dolphin cove hier kun je dolfijnen aaien als zij daar zin in hebben en dat hadden ze vandaag niet jammer maar helaas we lopen door naar Antarctica en inmiddels begint het een beetje te druppelen. Bij Antarctica is de wachttijd inmiddels flink opgelopen en dus besluiten we eerst de one ocean show te gaan zien in het shamu stadion. Een super show wat een geweldig imposante beesten zij dit toch. 
Tijdens de show begint het echt hard door te regenen jammer maar dat hadden ze wel voorspeld. We wagen ons door de regen naar het restaurant en bestellen allemaal wat te eten in de hoop dat het een beetje opklaart buiten. Als we weer naar buitengaan regent het zo mogelijk nog harder en besluiten we om maar terug naar de villa terug te gaan. 
Klets nat komen we bij de auto aan stoken de verwarming goed op en rijden lekker naar huis!

Thuis rommelen we nog wat kijken een filmje en lezen een boek. Ik ga s'middags nog even op pad voor wat boodschapjes en als ik thuiskom staat er heerlijke spaghetti op het menu. Omdat het nog steeds heel hard regent blijven we s'avonds maar weer thuis ergens lekker gaan rondwandelen heeft geen zin. Leon en Sharon nemen nog even de auto naar een golf outletstore om nog even wat leuke golfspullen te scoren. Als ze terug komen drinken we nog even gezellig een drankje en gaan dan lekker slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten