zaterdag 3 mei 2014

Nog een keer shoppen........

Vandaag komt de regen nog met bakken uit de hemel. We hebben eigenlijk gepland om te wandelen en wildlife te spotten in www.floridastateparks.org/HighlandsHammoc maar dat is met dit weer niet te doen ik hoop dat we daar komende week nog aan toe komen. En dus doen we lekker rustig aan vanmorgen en maken dan een plan.
En dus wat kun je het beste doen met slecht weer? Precies nog maar even naar de outlet stores Ilse en Sofie slage allebei weer geweldig allebei een paar mooie sneakers en bij de GAP lekkere hoodies, vesten en joggingbroeken want die we 2 jaar geleden hebben gekocht zijn nu echt te klein. En ook nog wat lekkere snoepjes.

Het is enorm druk bij de mall niet gek natuurlijk met dit weer en dan is het ook nog zaterdag. Tegen 3 uur zijn we weer in Davenport en doen nog "even" boodschappen bij de Wallmart. En zelfs hier doende mee aan de disneymaina. 
Hoe leuk toch weer! We halen ook een lekker bakje bonelessBBQ honey wings en eten dit lekker onderweg op mmmm.
Eenmaal thuis maken we ons op voor een avondje downtown disney we willen graag eten bij de rainforrest cafe. 
Het blijkt dat we niet de enige zijn die graag bij het rainforrest cafe willen eten er  is maarliefst een wachttijd van 3 uur op een tafeltje. Dtt lijkt ons niet een heel goed plan met een aantal hongerige gezinsleden:-) en dus lopen we een kort rondje en besluiten om de komende week nog een keer terug te gaan en  dan downtown uitgebreid te bekijken. We besluiten onderweg een hapje te gaan eten en stoppen bij een staekhouse tenminste dat staat op de gevel echter eenmaal binnen blijkt het toch echt alleen een Mexicaans buffet te zijn ook goed vinden we het heten is eten prima en gaan dan snel op naar de villa want de meisjes zijn moe!


1 opmerking:

  1. Wat jammer dat het zoveel regent... Hopelijk de komende dagen wat meer zon! ☀️

    BeantwoordenVerwijderen