donderdag 8 mei 2014

Seaworld again

Vandaag starten we lekker langzaam opwe brengen de ochtend door aan de rand van en natuurlijk in ons eigen zwembad. Leon en Sharon gaan nog even op pad voor wat leuke dingetjes voor de beestjes thuis en na de lunch vertrekken we opnieuw naar seaworld vorige keer werd ons bezoek plotseling afgebroken door hevige regen dus vandaag in de herkansing.
We beginnen met de dolfijnenshow en gaan daarna snel in de attractie Antarctica de wachttijd is hier 20 minuten best lang vinden we vergeleken met alle andere attracties :-) maar die pinguïns zijn zo leuk dus dat hebben we er wel voor over.als we er weer uitkomen is de wachttijd inmiddels ruim 3 kwartier dus dat hebben we goed gedaan.
We doen verder alle attracties die we vorige keer niet hebben kunnen doen en lopen om vijf uur voldaan naar buiten.
We rijden nog een keer langs de premium outlet want Leon wil toch graag nog even bij de GAP winkel kijken en ik kijk dan gelijk nog even of ze de uggs die ik graag wilde ook hier wel in mijn maat hebben. 
Daarna rijden we door naar disney downtown om te kijken of we dan vandaag bij the rainforestcafe kunnen eten. Bij aankomst lijkt het weer heel druk maar de wachttijd bedraagt nu een uurtje, valt mee dus :-) we lopen gezellig door downtown wat een echt disney sfeertje heeft live muziek, leuke winkeltjes zelfs een speciale kerstwinkel en een enorme disney store met een bibedibabediboo boetiek waar kleine meisjes worden omgetoverd in echte disneyprinsessen! 

Als we na 3 kwartier weer bij het rainforest cafe aankomen mogen we gelijk naar binnen. Het blijft een super leuke ervaring elke 20 minuten onweer in het restaurant en alle dieren bewegen.
 Het eten smaakt ons prima en rond half tien stappen we weer binnen in de villa Sofie is in de auto al in slaap gevallen en leggen we zo lekker in bed morgen weer bijtijds op voor een leuke dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten