dinsdag 6 mei 2014

Universal Studio's

Vandaag zijnde voor het eerst niet zo vroeg wakker! En dus maken we een beetje tempo om op pad te gaan we gaan vandaag universal studio's bezoeken. Tegen 9 uur zitten we in de auto en parkeren deze keer bij E.T. Als we in het park aan komen lijkt het best een drukke dag te worden bij de eerste attractie dispicable me staat de wachttijd op 50 minuten! We besluiten eerst wat verder te lopen en nemen de Shrek 4D film als eerste hier kunnen we direct doorlopen. De volgende attractie is de transformers, ook hier kunnen we zo doorlopen, een spectaculaire 3D ride in een karretje met een 3D bril op maak je een rit door de stad die wordt verwoest en natuurlijk ook gered door de transformers! Echt bizar hoe je hersens zo in de maling kunnen worden genomen door die beelden.  
Door de leuke straatjes lopen we verder naar de mummy ook hier geen wachttijd maar wel een toffe achtbaan met veen special effecten van vuur en rook in het donker! Een toppen vonden wij.

Er valt een hoop te zien in het park komende zomer opend er een nieuwe Harry Potter attractie de weg is weg voor zo ver we kunnen zien wordt dit ook weer een prachtige attractie.

We lunchen maar weer een met een burger en doen alle attracties in het park op ons gemak en allemaal zonder wachttijd dat maakt het toch echt extra leuk. Allen bij de verschrikkelijke ikke attractie wachten we een klein half uurtje maar dat is dan wel echt de moeite waard.
Sofie scoort nog een mooi souvenir de tover staf van hermelien. En moe maar voldaan gaan we richting huis. Daar maken we lekkere mashpatato met bootjes en kip en sluiten de dag af met een drankje op het terras Leon maakt een heerlijke scroppino!

1 opmerking: