woensdag 18 juni 2014

Wildlife spotten!

Vanmorgen doen we het lekker rustig aan het was gister een superleuke maar vermoeiende dag. Rond de middag besluiten we een paar wandelingen te gaan maken in het higlands Hammockstate park volgens de TomTom een uurtje rijden van onze villa. Na een uur rijden staan we op een zandweg en zegt de TomTom toch echt dat we onze bestemming bereikt hebben. Via Google maps zien we dat we aan de andere kant van het park zijn en dus rijden we om. Ja!!! Gevonden we betalen $6 dollar entree en de dame van het visitorscentre verteld ons dat er een hert met jong vlakbij is. De bedoeling is dat we een loop rijden en onderweg een paar trails wandelen. We rijden nog een keer verkeerd best knap op een loop :-)maar dan spotten we toch het moederhert met haar jong super leuk! 

We lopen een aantal korte maar prachtige trails Leon is helemaal in zijn nopjes als we een uil spotten in de boom.


We lopen over een houten boardwalk als we ineens deze grote jongen zien liggen echt indrukwekkend zo dichtbij!

Onder de indruk van al het moois rijden we terug naar Davenport. Onderweg halen we nog een doos heerlijke donuts bij dunkin'donuts 

Die eten we lekker bij de rand van ons zwembad op. We maken de meeste restjes op en nemen nog een frisse duik in het zwembad. Morgen de laatste volle dag in Orlando op naar een waterpark.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten