woensdag 30 april 2014

Shop till you drop

Vandaag worden we weer iets later wakker. We beginnen aan het tijdsverschil te wennen.
We ontbijten lekker uitgebreid in de villa met een eitje en vers gebakken cinnamon rolls. Na het ontbijt wordt er wat gezwommen, zonnen we wat en er wordt ook nog een beetje gewerkt. Rond een uur of 11 vertrekken we met z'n allen in onze mooie Dodge naar Vineyard premium outlet.
We vermaken ons prima en slagen voor mooie sportschoenen voor Ilse Sofie en mij en Marcel koopt een paar wandelschoenen :-) en slaagt ook nog voor een paar poloshirts. Leon slaagt voor een zwembroek kan hij ook eindelijk in ons zwembad en Sharon een leuk hemdje bij Tommy Hilfiger. We lunchen weer lekker op het foodcourt en shoppen dan nog heel even verder. We verdwalen een beetje op het enorme winkelcentrum dus komen we iets te laat aan op de afgesproken plek sorry! Rond een uur of 3 vertrekken we weer en maken onder weg nog even een stop bij de golf outlet store voor Leon.

Thuisgekomen rommelen we wat draaien even een wasje en wordt er door de dametjes natuurlijk gezwommen. Het plan is om vanavond na het eten naar downtown disney te gaan maar het weer werkt niet mee het gaat tegen zessen zo enorm onweren en regenen dat we besluiten thuis te blijven. We eten lekker rösti met maïskolven en worstjes van de BBQ, broccoli en kip met een lekker toetje na.
Ilse en Sofie kijken ter voorbereiding op morgen nog even een Harry Potter film. En wij maken lekkere cocktails en gaan ook weer bijtijds naar bed morgen op naar Universal!


1 opmerking: