zondag 27 april 2014

We zijn er!


Om 3 uur gaat de wekker en kunnen we aan deze reis gaan beginnen.
Reijer is lekker op tijd en  we vertrekken naar Amsterdam. We wachten even op Leon en Sharon en dan incheken koffers inleveren en op naar de Starbucks vast niet de laatste van deze vakantie.

Netjes optijd landen we op Heathrow en nemen de bus naar de volgende terminal waar we ruim de tijd hebben om even te ontbijten en te winkelen.
Tegen half twaalf  verschijnt dan eindelijk de gate waar we ons moeten melden voor de vlucht naar Miami. We vliegen met Virgin Atlantic  voor ons een nieuwe ervaring. Wat een fijne service! Ilse en Sofie krijgen allebei een leuk rugzakje met sokken een waar is Wally boekje en een echt slaapmasker! Niet dat het geholpen heeft maar toch.Tijdens de vlucht vermaken we ons met filmpjes en wat spelletjes we krijgen prima eten en drinken en zelfs een lekker ijsje. Maar van het toetje een heerlijke key lime pudding van GÜ mmmm heb ik echt genoten.
Ondanks de vertraging bij het vertrek komen we toch nog voor vijf uur aan op de luchthaven van Miami en kunnen we aansluiten in de rij bij immigrations. Onze koffers staan al keurig naast de bagage band te wachten en we kunnen weer aansluiten in de rij voor de uitgang. Leon en Sharon zijn inmiddels al door de douane maar ons wordt gevraagd om de "Yellow dots" te volgen geen idee wat dat inhoud. Maar daar komen we snel achter het blijkt dat wij ons immigrationsformulier weer hebben terug gekregen voor een extra bagage check. Onze koffers gaan door de scanners en worden goedgekeurd. Wat we natuurlijk weer niet doorhadden is dat Leon en Sharon die gezellig met ons mee over de Yellow dots waren gelopen geen formuliertje meer hadden en nu van de uiterst vriendelijke douane dame (grapje) achteraan de blue dots moesten aansluiten waar hun bagage handmatig wordt gecontroleerd. Ik denk dat we er aan het eind van de vakantie vast hartelijk om lachen......
Op naar de garage dan maar dat is allemaal prima geregeld even zoeken naar de verdieping van alamo maar dan mogen we een mooie auto uitzoeken uit rij 9. We kunnen kiezen uit een grijze zwarte of witte dodge en Ilse en Sofie willen heeeeeeeel graag de witte dus die wordt het. Wonder bovenwonder passen alle koffers er zo in en gaan we op weg naar Miami Beach.
We parkeren de auto en zetten de koffers op de kamer. We willen nog even wat eten en wandelen over ocean drive overal is muziek en spelen bands, dansen kun je hier lekker in de open lucht. Echt een super sfeer hangt hier. We gaan opzoek naar onze eerste burger en zoeken een tafeltje bij Johnny Rockets bijna op ocean drive. We genieten van het heerlijke eten en de parade aan bizarre auto's die aan ons voorbijgaat.

Dan moeten we echt naar bed want het licht bij de meisjes gaat uit. En zelf zijn we ook Total los. Leon en Sharon gaan hun nieuwe camera nog even testen. Moe maar voldaan vallen we rond 22.00 in slaap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten