maandag 28 april 2014

Welcome to Miami

Het wordt een lange dag vandaag! Tegen vijf uur hoor ik de dametjes al tegen elkaar kletsen we kunnen het nog even rekken tot een uur of half zes maar dan zijn ze echt klaar wakker en ik ook.
Gelukkig zijn Sharon en Leon ook vroege vogels en gaan we rond half acht op pad voor een heerlijke ochtend wandeling over South Beach het is al flink warm. Tussen door zoek we nog even het hotel op om de tussenstand van Feyenoord te luisteren via de WiFi en daarna gaan we ontbijten bij het NewscafeWe gaan terug naar het hotel en kijken/luisteren het laatste stukje voetbal en nemen dan de bus naar baysite market. Wat een ontzettend leuke sfeer hangt hier. Bij bubba gump, een restaurant wat helemaal in het teken staat van de film Forrest Gump zetten we Marcel nog even op de foto naast de box of chocolat. Heerlijke geuren van de verschillende keukens leuke winkels en overal muziek en dansende mensen. In de baai liggen echt super mooie jachten. Wij nemen met zijn vieren een thriller ride deze powerboot tour is een echte aanrader! Op de beat van heerlijke muziek racet deze boot over het water we komen langs de huizen van de rich and famous op Star Island en nemen foto's van huizen van shaqeel oneill, Gloria Stefan en Madonna, ook Brad en Angelina laten hier een leuk optrekje bouwen. Terwijl wij op de oceaan racen nemen Leon en Sharon een reuze moijto in de moijto bar😀
Als we weer aan wal staan doen we nog een rondje winkels en eten we ieder wat we lekker vinden op het foodcourt. Dan nemen we de bus terug naar south beach en na een powernapje sluiten we deze heerlijke dag af met een pizza picknick op het strand. Om 21.00 uur is het voor de meisjes mooi geweest en na een douche slapen ze binnen 10 minuten. Terwijl Marcel met Leon en Sharon een drankje doet bij de hotel bar maak ik het blog voor vandaag.
Morgen rijden we naar de villa in Orlando ben heel benieuwd.  Miami was geslaagd ik kom er graag nog eens terug!

3 opmerkingen: